Cristina Mihaela, primul interviu dupa finala pierduta in lacrimi la “Bravo, ai stil” in fata Silviei! “Nu-mi plac mastile. Oamenii care poarta masti isi arata adevarata fata, mai devreme sau mai tarziu"

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:21

Dupa ce a pierdut la un singur punct titlul de “cea mai stilata femeie din Romania”, Cristina Mihaela a acordat un interviu, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro! La fel de sincera ca pe toata perioada concursului, ea nu s-a sfiit sa spuna ca a fost vazuta drept “rece si demna” in finala, dar si ca in continuare nu suporta “oameni care poarta masti” doar de dragul aparentelor.

Rep: Cristina Mihaela, esti suparata ca nu ai castigat finala “Bravo, ai stil”?

C.M. Increderea celor care m-au votat valoreaza mai mult decat orice premiu. Eu nu eram cunoscuta inainte de acest show. Nu aveam o preocupare speciala pentru stil. Faptul ca am ajuns in finala e foarte important! Am invatat foarte mult si am fost rasplatita de calificativele foarte bune primite din partea juriului, a carui valoare e incontestabila.

Rep: Ce ai simtit in momentele in care ai fost atat de aproape de marele trofeu?

C.M. Am fost emotionata, sincer, si s-a vazut. Prietenii spun ca am parut rece si demna. Poate, am parut mai sobra. Atunci am realizat cat de important a fost pentru mine acest prim show de stil din Romania. (intra sa vezi doar aici cum aratau concurentele de la "Bravo, ai stil" inainte de a intra in competitie)

Rep: Crezi ca a existat vreun moment in finala cand ai fost defavorizata sau cand Silvia a punctat in fata ta?

C.M. Cred ca finala a fost rezultatul muncii noastre. N-as vorbi despre momente. Felul meu de-a fi este foarte direct. Nu-mi plac mastile. Oamenii care poarta masti isi arata adevarata fata, mai devreme sau mai tarziu. Au fost foarte multi cei care m-au votat. Le multumesc din suflet!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

Rep: Cum ai reactionat dupa ce ai pierdut finala de sambata seara?

C.M. Dupa finala, le-am scris prietenilor buni, care au fost alaturi de mine. Ii iubesc si sunt onorata de sprijinul lor. Cand simti ca cineva isi indreapta gandurile bune catre tine, nu poti fi decat recunoscator. Recunostinta e cea mai puternica emotie.

Rep: Ce a spus mama ta dupa concurs, in conditiile in care nu a fost in sala sa te sustina?

C.M. Mama mi-a spus ca se uita la televizor si nu-i venea sa creada ca femeia aceea eleganta, patrunsa de emotie, eram eu, fiica ei. Mi-a spus ca imi apreciaza curajul si consecventa. Si cu asta, mi-a spus tot!
Rep: Nu ai fost desemnata castigatoarea “Bravo, ai stil”, insa ai de gand sa iti incerci in continuare norocul in televiziune?

C.M. Norocul vine de unde nu te astepti.

Uitam ca norocul nostru suntem chiar noi. Iubesc studioul de televiziune si camerele ma iubesc pe mine. Daca ne e sortit sa fim impreuna....vom fi. (sursa wowbiz.ro)

 

Taguri: