Cristina Mihaela, reactie dura dupa ce a fost acuzata ca ar fi votat strategic ca prietena ei, Alina, sa iasa din concurs!

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:18

In Gala "Bravo, ai stil!", in momentul in care concurentele au ajuns in etapa voturilor si respectiv a eliminarilor, din situatia prezentata, reiesea ca Alina a iesit din competitie din cauza votului Cristinei Mihaela, de fapt!

Concurenta, aflata inca in competitie a declarat transant ca acest lucru a fost prost interpretat si ca nu si-a dorit niciodata ca el sa se intample si mai ales sa aiba aceasta intentie: "Nu inteleg cum cineva poate sa creada ca eu mi-am dorit sa iasa Alina din competitie si ca am facut asta intentionat, insa trebuie sa intelegeti ca este un concurs si ca o singura concurenta va castiga finala⭐ Va multumesc tuturor celor care ma sustineti si imi sunteti alaturi cu un vot sau doar cu un mesaj de incurajare.

Toate acestea conteaza foarte mult pentru mine!

Va reamintesc, totusi, ca este un concurs si ca pentru a castiga, am nevoie de voturile voastre!"

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Taguri: