Cristina Mihaela, seara de vis la teatru! Uite ce tinuta deosebita a ales. Cu siguranta, a reusit sa se remarce printre spectatori, mai ales datorita pantofilor: "When Cinderella meets Casanova!..."

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:26

Cristina Mihaela este pasionata de arta si tot ce tine de aceasta latura, caci si moda face parte din aceasta categorie, insa fosta finalista nu se opreste doar la acest capitol.

Tanara a dezvaluit in repetate randuri ca nu hainele sunt o prioritate pentru ea desi ii plac, insa cel mai mult ii plac lucrurile care fac sa evolueze ca om si spirit. Astfel, pentru Cristina Mihaela nu trece o luna fara sa citeasca o carte, sa vada un film bun si sa mearga la teatru sau Opera. Zilele trecute, ea a fost insotita de catre iubitul ei, Mihai, la Teatrul Odeon unde au vizionat impreuna o piesa.

Si bineinteles, asa cum ii place ei, s-a facut remarcata imediat datorita outfit-ului in ton cu piesa si mai ales datorita pantofiorilor pe care i-a accesorizat cu o pereche de sosete.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

 

Taguri: