Cristina Mihaela si-a aratat dressingul in emisiunea WOWbiz! Concurenta nu mai stie numarul perechilor de pantofi, insa stie sigur ca are doar patru sutiene: "Parintii mei au o situatie financiara buna, dar au muncit mult. Este reala prietenia dintre mine

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:20

Cristina Mihaela, concurenta care este invitata pentru banii pe care i-ar avea, si-a prezentat dresing-ul: "Mai am si la mama, mai am si pe acolo si pe acolo. Nu mi-am numarat perechile de pantofi, dar cred ca am multi.Cel mai mult port jeansi. Cizmele astea au fost 1.400 de euro. Le-am purtat o singura data, in emsiiune. Nu am preferinte la genti. Avem o relatie de trei ani de zile, locuim impreuna.

Da, acesta este apartamentul lui. A fost o gluma ca sunt suparata ca nu m-a cerut. Este adevarat ca am un singur sutien. De fapt, acum am patru", a spus aceasta.

"Parintii mei au o situatie financiara buna, dar au muncit mult. Este reala prietenia dintre mine si Silvia. Ai ramane surprinsa, dar in ultima perioada mi-am cumparat toate hainele. Multe dintre ele le-am facut si la croitor.",

a spus Cristina.

Mai mult de atat, si Silvia a recunoscut prietenia dintre ea si Cristina Mihaela:"Da, este adevarata prietenia cu toate fetele. Am avut conflicte, dar am incercat sa le aplanez.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Taguri: