Cristina Mihaela si Alina, dezvaluiri de pe platourile de filmare "Bravo, ai stil! Panorama": "S-au creat deja niste conflicte..."Ce foste concurente au fost alaturi de ele in prima editie

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mai 2017, 10:46

Emisiunea "Bravo, ai stil! Panorama" vine cu noi surprize: Alina, fosta concurenta "Bravo, ai stil" va fi invitatul permanent al Cristinei Mihaela. Pe cele doua le puteti urmari incepand cu 17 aprilie in fiecare zi, de luni pana vineri, de la 10:30 in emisiunea "Bravo, ai stil! Panorama!"

Alina a dezvaluit ca abia asteapta sa afle detalii de la fostele concurente si lucruri care nu au fost spuse pana acum in competitie:"Eu sunt o fire curioasa asa din fire si cu cat aflu mai multe cu atat mi se pare ca stiu prea putin. Vreau sa vad care sunt aliantele, cine are stilist, cati are, cine castiga..."

Chiar de la prima editie vor iesi la iveala secrete bine ascunse ce vor isca controverse: "Deja s-au creat cateva conflicte aici, noi nu putem decat sa ne frecam mainile si sa asteptam.

Unele au fost calme, altele nu", a dezvaluit si Cristina Mihaela, moderatoarea emisiunii.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

 

Taguri: