Cristina Mihaela si iubitul ei, intr-una din cele mai luxoase vacante in care au fost! Uite in ce decor superb s-au fotografiat si cat de bine le sta impreuna. Concurenta de la "Bravo, ai stil!" arata demential in bratele lui Mihai

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:05

Nu mai e niciun secret pentru nimeni ca una dintre cele mai apreciate concurente de la "Bravo, ai stil!" traieste o poveste de dragoste frumoasa alaturi de barbatul pe care si l-a dorit din totdeauna sa ii fie alaturi.

Cristina Mihaela si Mihai formeaza un cuplu frumos si chiar daca ea nu si-a dorit sa vorbeasca prea mult despre relatia cu tanarul pe care o are de trei ani, iata ca usor-usor, concurenta a devenit mai deschisa in ce priveste viata ei personala. Ceea ce nu s-a sfiit sa recunoasca de-a lungul editiilor "Bravo, ai stil!" a fost faptul ca isi doreste sa fie ceruta in casatorie cat mai repede si sa primeasca faimosul inel de logodna.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

Pana atunci, cei doi se bucura de viata si cel mai mult le place sa calatoreasca in destinatii exclusiviste.

Cristina Mihaela si iubitul ei s-au fotografiat intr-una din vacantele de la Miami in tandreturi, la piscina, iar concurenta arata demential in costum de baie.

 

Taguri: