Cristina Mihaela si iubitul, ipostaza incendiara! Cat de frumosi sunt cei doi impreuna si cat de mult se vede ca o iubeste barbatul pe concurenta de la "Bravo, ai stil!""

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:01

Cristina Mihaela, una din favoritele la marele premiu pus la bataie de Kanal D in concursul "Bravo, ai stil!" est eo femeie rasfatata.

Concurenta de la "Bravo, ai stil!" are o relatie cu Mihai de trei ani, barbatul alaturi de care se simte fericita si implinta. Chiar daca spune ca nu o cere de nevasta si tot se lasa asteptat inelul de logodna, Cristina Mihaela si iubitul ei, sunt mai fericiti ca niciodata, iar barbatul isi rasfata iubita ori de cate ori are ocazia, trimitandu-i buchete cu flori sau oferindu-i o cina romantica in oras.

Cei doi si-au facut impreuna o poza in care se poate vedea cu ochiul liber cat de indragostiti sunt unul de celalalt, asta chiar daca stresul isi pune amprenta asupra Cristinei atunci cand e vorba de a se pregati pentru show. Recent, in culise, ea a si dezvaluit ca a inceput sa aiba diverse discutii aprinse cu Mihai pentru ca il cam neglijeaza de cand s-a inscris in show.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Taguri: