Cristina Mihaela, SOCATA de incidentul de la munte in care o tanara a agresat-o fizic: "Au fost mai intai niste cuvinte urate pe care ea mi le-a spus, apoi m-a atacat fizic. De fapt, a incercat sa ma atace!"

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:14

media_148093519131438700Cristina Mihaela a fost in weekend la munte unde s-a distrat impreuna cu prietenii, insa a avut parte de un incident foarte neplacut.

Concurenta de la "Bravo, ai stil!", se pare ca a fost atacata de o fata si initial "bataia" a fost o bulgareala in toata regula pana s-a ajuns la agresiune fizica dupa cum afirma concurenta, socata de incident.

“Nu ma asteptam sa fie si agresiva fizic. Eu accep parerile oamenilor, dar pana la un punct! Nu mi se pare normal sa fiu agresata. Sper sa nu mai fiu pusa in astfel de situatii”, a precizat Cristina.


“Era o tanara pe care nu o cunosteam. Se pare ca ea ma stia din emisiune si era deranjata de atitudinea mea de la TV. De faptul ca spun lucrurile pe care le gandesc. Au fost mai intai niste cuvinte urate pe care ea mi le-a spus, apoi m-a atacat fizic. De fapt, a incercat sa ma atace. Hai sa zic ca a fost o bulgareala! Nu ma asteptam sa fie si agresiva fizic” (sursa wowbiz.ro)

 

Taguri: