Cristina Siscanu a izbucnit în lacrimi, in direct. Concurenta de la "Bravo, ai stil!" a facut marturii sfasietoare despre fiul ei: "Nu poate sa manance, nu poate sa se imbrace singur"

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 01 feb 2021, 12:05
Cristina Siscanu in lacrimi la Bravo, ai stil!

Cristina Siscanu a fost foarte afectata de acuzatiile lui Maurice si a inceput imediat sa planga. Iata ce a marturisit concurenta de la "Bravo, ai stil!"

Maurice a incercat sa o tachineze pe Cristina Siscanu la inceputul editiei, insa nu se astepta la o asemenea reactie din partea concurentei.

"Siscanu, am senzatia ca esti cam narcisista. Uneori poate fi rau. Iti spun doar ca uneori in viata nu strica sa fii mai modesta, pentru ca nu esti Dumnezeu. Universul nu se invarte in jurul tau.", i-a spus Maurice.

Cum a reactionat Cristina Siscanu

Siscanu a incercat sa-i tina piept juratului Maurice Munteanu. Concurenta i-a explicat ca ea este modesta si ca nu trebuie sa o critice daca nu o cunoaste cu adevarat. Cristina a incercat sa spuna pe scurt povestea ei de viata, insa s-a emotionat foarte tare, deoarece este vorba de fiul ei.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

"Noi avem o situatie in familie foarte speciala si putini oameni o au. Cei care o au ii inteleg si tocmai de aceea fiecare este foarte mic in acest Univers. Noi il avem pe Filip care este un copil special. Nu mai eu stiu ce inseamna. Este un copil care nu poate sa manance, nu poate sa se imbrace singur. In Romania nu exista nimic pentru acesti copii.

El a devenit copilul meu cand avea 6 ani si a fost primul care mi-a spus:  «mamă», nu Petra", a povestit Cristina.

Ce problema are fiul Cristinei

Filip este baiatul lui Madalin Ionescu si are probleme de sanatate de cand era foarte mic. Dupa ce i-a fost administrat un vaccin, viata lui s-a schimbat complet, iar parintii au fost nevoiti sa ii acorde mai multa atentie decat unui copil fara nevoi speciale. Filip

Ionescu a fost crescut de mama sa vitrega, Cristina Siscanu, pentru care este ca si propriul copil.

"Filip a avut o neşansă, a fost un caz special. Cu el am făcut mari eforturi, deşi când ai un copil care trece printr-o dramă, nu poţi spune că ai făcut suficient… El nu prea mai poate fi ajutat. Când ai neuronii prăjiţi, ce să mai faci? Filip s-a născut perfect sănătos, normal, dar a luat virusul varicelei la vârsta de două luni, iar vaccinul nu exista la noi… (…).

Este extrem de creativ! Are o imaginaţie incredibilă! Desenează inimaginabil, fotografiază, scrie, a ajuns să descarce programe de pe internet înainte să ştie să citească. Are o memorie vizuală excelentă.(…)", a declarat Mădălin Ionescu într-un interviu mai vechi.