Cum a ajuns Raluca Badulescu sa faca operatie de micsorare de stomac! Un medic celebru e in spatele minunii! “Fara el m-as fi amagit cu liposuctii si alte proceduri estetice”

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 18 nov 2017, 12:49

Au trecut 5 ani de cand Raluca Badulescu a mers de buna voie si nesilita de nimeni la o clinica estetica din Bucuresti si a solicitat o interventie Gastric Sleeve, respectiv o operatie de micsorare de stomac.

De atunci, viata vedetei tv a luat un alt curs si un drum nou i s-a deschis acesteia in fata.

 

In doi ani, Raluca Badulescu a slabit aproape 70 de kilograme! Ea a ajuns de la peste 120 de kilograme sa cantareasca doar 55. Astazi, la 5 ani de la realizarea interventiei chirurgicale uluitoare, in urma careia infatisarea sa s-a schimbat radical, vedeta tv marturiseste cui datoreaza succesul sau actual.

 

Ei bine, in spatele schimbarii destinului juratei de la “Bravo, ai stil!” se afla medicul Constantin Stan.

 

 

“Initial, inainte sa incep procesul de slabire care a debutat in urma cu 5 ani, am mers la un consult la medicul Constantin Stan, pe care il apreciez enorm. Voiam sa imi fac o serie de liposuctii, doar, doar o sa par mai slaba insa, medicul Constantin Stan s-a impotrivit si mi-a spus ca refuza sa faca asa ceva si ca

nu aceea este solutia cea mai buna pentru mine”, isi aminteste Raluca Baduleascu.

 

Citeste mai multe pe wowbiz.ro!

 

Taguri: