Cum a ales sa ii multumeasca Andreea Iuliei Albu pentru faptul ca i-a apreciat evolutia de-a lungul competitiei "Bravo, ai stil!"

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:24

Andreea a fost foarte apreciata de catre juratul show-ului "Bravo, ai stil!", Iulia Albu, pentru ca a dat dovada pe tot parcursul competitiei de clasa.

Chiar daca s-a clasat pe locul trei, Andreea a spus de la inceput ca pentru ea nu conteaza doar hainele, ci si atitudinea si modul de a itneractiona cu cei din jur, bunul simt si buna crestere, apecte pe care s-a bazat pana la finalul show-ului. Chiar daca la inceput, Iulia Albu a fost cea mai aspra cu ea, criticandu-i aproape de fiecare data tinutele in stilu-i caracteristic, Andreea a invatat din greseli si usor-usor si-a creat un stil al ei, personalizandu-l cu faimoasa maleta.

Pentru faptul ca Iulia Albu a apreciat aceasta evolutie, chiar daca se astepta la mai mult de la ea, Andreea i-a scris cateva randuri pe pagina de Facebook, in semn de multumire:" Ii multumesc Iuliei pentru ca mi-a apreciat evoluţia! Sunt mândra ca datorită acestui concurs am putut sa dovedesc ca sunt o persoana cu stil! Va multumesc, in special, voua celor care imi sunteţi alaturi!"

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Taguri: