Cum a reusit Denisa sa ii impresioneze pe juratii “Bravo, ai stil!”? Ce tinuta a purtat cea mai tanara concurenta vedeti in emisiunea de azi, de la 16.30, la Kanal D

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:26

Denisa, cea mai tanara concurenta dintre cele 14 fete din concursul “Bravo, ai stil!” ii surprinde intr-un mod placut pe juratii emisiunii.

Alegerile vestimentare ale tinerei au atras numai cuvinte de lauda din partea celor 3 jurati, ba mai mult, Iulia Albu s-a aratat profund impresionata si mirata, totodata, de comportamentul si determinarea Denisei.

“Esti foarte Jimi Hendrix (n.r. cantaret si chitarist al genului rock de origine americana), exotica si foarte interesanta. Ai o siguranta de sine stranie, pentru varsta ta, as putea spune. Cred ca ne va surprinde foarte placut junioara noastra”, a spus Iulia Albu.

Sa fie oare una dintre concurentele puternice ale show-ului, care va reusi sa ajunga pana in finala? Cu ce tinuta a reusit sa obtina trei calificative “Bravo, ai stil”, veti puteti afla in editia de astazi a emisiunii difuzata de la ora 16:30, la Kanal D!

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

 

Taguri: