Cum arata fiica Andreei Tonciu la 4 ani! Rebeca ii calca pe urme vedetei si cocheteaza deja cu modelingul

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 18 iul 2022, 21:15
Andreea Tonciu, concurenta in show-ul "Bravo, ai stil! Celebrities"
Sursa: Instagram

Rebeca Ana Maria, fiica Andreei Tonciu si a lui Daniel Niculescu, este unul dintre cei mai bine imbracati copii de vedete din showbiz ul autohton.

Fetita Andreei Tonciu are o garderoba impresionanta si se poate lauda cu hainute de la branduri de lux din intreaga lume. De vina este nu doar mama ei care o adora si o rasfata cum stie ea mai bine ci si nasa Rebecai, celebra impresara Anamaria Prodan Reghecampf.

Fiica Andreei Tonciu, pe urmele mamei ei in cariera de modeling

Si ascensiunea Rebecai nu se opreste aici, ea deja pozeaza ca un model profesionist si face reclama la hainute pentru copii, evident si acestea tot de firma.

Andreea este mandra de fiica ei si are si de ce avand in vedere ca ii va calca pe urme.

Rebeca este si o fetita absolut adorabila, mostenind majoritatea trasaturilor de la tatal ei. Satena, cu ochii albastri, fetita face deja ravagii in mediul online atunci cand mamica ei posteaza imagini cu ea. De multe ori, Andreea ii dedica fiicei sale mesaje emotioante numind-o "dragostea vietii mele" sau i"ubirea vietii mele".

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Andreea Tonciu, concurenta la "Bravo, ai stil! Celebrities"

Andreea Tonciu s-a retras o perioada indelungata din lumina reflectoarelor pentru a se dedica vietii de familie, insa acum a revenit in forta in emisiunea  "Bravo, ai stil! Celebrities" fiind o prezenta extrem de spumoasa in randul concurentelor.

Citeste si: Theo Rose o da pe trap! Duet de senzatie cu Emy Alupei, in culisele „Bravo, ai stil! Celebrities”

Citeste si: Pe Thalia, regina telenovelelor o stie toata lumea, dar putini stiu cum arata cei doi copii ai ei


Insa, nu de putine ori au aparut in presa zvonuri cum ca frumoasa concurenta ar divorta sau ar fi parasit showbiz-ul din cauza geloziei sotului. De fiecare data, Andreea a stiut sa nu dea curs acestor zvonuri, aratand ca ea impreuna cu Daniel Niculescu chiar sunt o familile fericita si implinita.

Si ca sa inchida gura celor care nu cred in casnicia ei, Andreea posteaza deseori despre cum o rasfata sotul ei si cat de iubita se simte." Noi doi ca la inceput. Asa vom fi toata viata"



Andreea Tonciu s-a casatorit religios cu Daniel Niculescu pe 4 septembrie 2016 purtand o rochie de mireasa desprinsa parca din basme. Pe 8 iunie 2016, Andreea nastea o fetita superba, pe Rebeca Ana Maria, la o clinica privata din Bucuresti.


Acum, fosta asistenta TV se lupta pentru marele titlu de la "Bravo, ai stil! Celebrities" alaturi de Theo Rose, Alexandra Ungureanu, Cristina Siscanu, Deea Codrea, Oana Radu si Xonia.

 

Taguri: