Cum arata iubitul Ilincai Vandici si tatal viitorului ei copil! Prezentatoarea "Bravo, ai stil!" i-a facut o declaratie de dragoste emotionanta: "Te iubim, tati!"

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 13 iul 2017, 15:30

Ilinca Vandici este in culmea fericirii!

Vedeta este realizata pe toate planurile: prezinta un show de succes si traieste o poveste de dragoste alaturi de Andrei Neacsu.

Mai mult, cei doi urmeaza sa devina in curand parintii si radiaza de fericire! Recent, Ilinca a postat pe contul ei oficial de Instagram o fotografie in care apare alaturi de iubitul ei.

Mesajul postat este o adevarata declaratie de dragoste pentru el si este impresionant:

"Ce înseamnă o relaţie perfecta? Sa vorbim ca doi prieteni, sa ne jucam ca doi copii, sa trăim ca soţul şi soţia, sa ne apărăm unul pe celălalt ca fratele şi sora, sa ne respectam, sa ne admiram şi sa ne iubim cum nu am mai făcut-o cu nimeni altcineva! Te iubim, tati! ❤️❤️❤️???", a scris Ilinca.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

Fanii au reactionat iar in scurt timp fotografia a strans peste 13.000 de aprecieri. Iata si imaginea:

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.