Cum arata mama Cristinei Mihaela de la “Bravo, ai stil!” Femeia visa ca fiica ei sa aiba o cariera in Drept! Nu pierde cel mai tare fashion-show, la Kanal D, de luni pana vineri de la 17.00 si sambata de la 22.00

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 14:55

Cristina Mihaela este una dintre concurentele care a rezistat in show inca de la inceput, ea avand numerosi fani, dar si multi contestatari.

In culisele show-ului, dar si in platoul emisiunii, Cristina Mihaela a vorbit de cateva ori despre familia ei, spunand ca isi iubeste parintii, care o si finanteaza. Tanara a povestit cum a reactionat, de exemplu, mama ei, atunci cand a decis sa-si puna silicoane. “S-a dus la doctor sa-l plateasca doar sa nu ma opereze. Era ingrozita!”, le-a povestit Cristina, colegelor sale.

De altfel, mama Cristinei nu ar fi vrut ca fiica ei sa apara la TV.

Ea nu a fost initial de acord nici cu participarea la emisiune, asta pentru ca isi doreste pentru fiica ei o cariera in Drept, domeniu pentru care s-a si pregatit tanara pana acum.

Pentru ca tot vorbeste despre mama sa, Cristina a acceptat sa ne dea si o fotografie cu femeia cea mai importanta din viata ei.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

Pe Cristina-Mihaela si pe celelalte concurente de la "Bravo, ai stil" le puteti vedea in mai tare fashion-show, la Kanal D, de luni pana vineri de la 17.00 si sambata de la 22.00

 

Taguri: