Cum arata Roxana Nemes nemachiata! Imagini din culisele "Bravo, ai stil! Celebrities"

Autor: Bogdan Stanescu
Actualizat: 18 iul 2022, 12:30
Roxana Nemes

Roxana Nemes a fost surprinsa inainte de a fi machiata in camera de machiaj de la "Bravo, ai stil! Celebrities".

Roxana Nemes a fost filmata in timp ce era machiata in camera de machiaj de la "Bravo, ai stil! Celebrities". 

Vedeta a povestit, in timp ce era machiata, si cum a fost ceruta in casatorie.

Roxana Nemes e cea mai noua concurenta de la "Bravo, ai stil! Celebrities". Ea a intrat in competitie dupa ce Raluca Tanase a parasit competitia si a preluat punctele acumulate de aceasta in show.

Roxana Nemes a intrat in competitie foarte dezinvolta si, la un moment dat, chiar a dansat pe masa juratilor.

L-a pipait pe Catalin Botezatu!

Roxana Nemes este foarte dezinhibata si, avand in vedere ca e prietena cu Catalin Botezatu, si-a permis chiar sa il pipaie pe celebrul designer.

"Mai usor cu domnul Botezatu, ca e al meu", a reactionat imediat Andreea Tonciu.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

Roxana Nemes a explicat ca ea si Catalin Botezatu sunt prieteni de multa vreme, de unde si lejeritatea ei in a face glume cu juratul "Bravo, ai stil! Celebrities". 

"Imi plac femeile care spun ca mai vor", a glumit si Catalin Botezatu cu Roxana Nemes la prima ei aparitie in show. Roxana Nemes a spus dupa ce "s-a propus" prima oara in fata publicului "Bravo, ai stil! Celebrities" ca i-a placut si ca mai vrea o data.

Pana acum, Roxana Nemes pare ca s-a adaptat foarte bine in competitie si ca a ales tinute care sa ii puna in evidenta calitatile.

In varsta de 31 de ani, Roxana Nemes este cantareata. Roxana Nemes a absolvit Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii, insa nu a lucrat niciodata ca jurnalista.

Cu toate acestea, este foarte cunoscuta in showbiz-ul autohton. In trecut a avut o relatie cu celebrul impresar Radu Groza, iar in prezent se iubeste cu omul de afaceri Calin Hagima, care a cerut-o si in casatorie.

„Imi doresc foarte mult ca publicul sa ma cunoasca nu numai prin prisma artistului Roxana Nemes, dar sa imi cunoasca si personalitatea.

Este un show de divertisment, imi plac aceste provocari, sunt mereu deschisa, de aceea am acceptat aceasta propunere. Simt ca voi oferi mai multe publicului, iar prin intermediul acestei emisiuni o pot face. Imi doresc sa invat despre stil mai mult; ca artist, o echipa se ocupa de mine si nu ma interesa atat de mult pana in acest moment acest aspect. Sper sa fiu pe placul tuturor, am emotiii uriase”, a spus Roxana Nemes inainte de a intra in competitia "Bravo, ai stil! Celebrities".

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.