Cum arata sora Silviei! Cele doua seamana ca doua picaturi de apa. Uite ce familie frumoasa are controversata concurenta de la "Bravo, ai stil!"

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 14:46

Silvia, cea care incearca de fiecare data sa tina piept aprigei Iulia Albu, are o familie frumoasa si unita, iar o sora ei o sprijina si o ajuta cu tot ce are nevoie.

Concurenta de la "Bravo, ai stil!" care da culoare show-ului prin reactiile ei neasteptate si momentele extrem de amuzante pe care le creeaza aproape de fiecare data, are o sora care ii seamana leit si nu de putine ori, a marturisit in culisele emisiunii ca ea este una din persoanele din familie care o ajuta, cum ar fi si faptul ca acum locuieste la ea pe toata perioada filmarilor.

Silvia a publicat o poza cu sora ei si cu bebelusul acesteia, iar fanii ei au apreciat imediat gestul Silviei, laudand-o ca de fiecare data pentru cum se prezinta in emisiunea "Bravo, ai stil!"

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Taguri: