Cum desfiinteaza Maurice Munteanu, cu zambetul pe buze, tinuta unei concurente?! "Arata invechit, batranicios si inconfortabil" Cum arata concurenta vedeti azi, in "Bravo, ai stil!", de la 16.30

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:38

In editia de astazi a emisiunii “Bravo, ai stil!”, difuzata de la ora 16:30, la Kanal D, alegerile vestimentare ale Iuliei nu s-au ridicat la nivelul asteptarilor juratilor.

Cu pretextul ca merge in Toscana pentru a se intalni cu surorile ei, concurenta nu se va bucura nici de soarele arzator, dar se pare, nici de steaua din partea lui Maurice.

“Niciodata albastru cu un caramiziu, maro si bej!”, este prima afirmatie a juratului care ii desfiinteaza cu zambetul pe buze intreaga tinuta a Iuliei.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

Argumentele si sfaturile in ceea ce priveste vestimentatia concurentei continua, in acelasi stil caracteristic juratului: “Arata invechit, batranicios si inconfortabil din punct de vedere vizual. Niciodata, sandalele acestea cu platforma, cu ciorapi”.

Ce vor avea de spus ceilalti jurati si daca va reusi Iulia sa obtina vreo stea din partea acestora, veti putea urmari in editia de astazi a show-ului “Bravo, ai stil!”, difuzata de la ora 16:30, la Kanal D!

 

Taguri: