Cum l-a cunoscut Cristina Mihaela pe iubitul ei, Mihai, in urma cu trei ani! Uite dupa cat timp s-au mutat impreuna si ce dar de suflet i-a facut el incat fosta concurenta a fost profund impresionata

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:25

Cristina Mihaela a facut cateva dezvaluiri despre relatia pe care o are cu iubitul ei, Mihai.

Desi concurenta a evitat de mai multe ori sa vorbeasca despre Mihai pe parcursul emisiunii "Bravo, ai stil!", la un moment dat ea a rupt tacerea si a facut cateva dezvaluiri. “Ne-am cunoscut la mare, acum mult timp. El avea o plaja, iar eu acolo mergeam. Apoi, ne tot veneam intr-un club cunoscut de pe Litoral. intr-o seara, m-a invitat la masa. si… asa a inceput totul! Ne-am mutat impreuna dupa doar doua-trei saptamâni.

Avem o relatie frumoasa. insa, ca orice cuplu ne mai si certam. Astept sa ma ceara. Nu stiu ce mai asteapta.

“Cel mai frumos cadou insa mi l-a facut la doar cateva zile dupa ce ne-am mutat impreuna. O sa-l tin minte toata viata! E o cruciulitta pe care mi-o doream. A venit intr-o dimineata cu bezele, o floare si o cutiuta de bijuterii. Eu m-am speriat, am crezut ca e inel de logodna si nu stiam cum sa reactionez, insa cand am deschis si am vazut cruciulita am fost impresionata profund.

Am purtat cruciulita aia la gât de atunci si pâna când au inceput filmarile la “Bravo, ai stil!”, a mai adaugat Cristina.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”

 

Taguri:

Culiță Sterp a avut parte de o întâmplare neobișnuită în timpul unei călătorii în Austria. Iată cum a ajuns artistul să plătească 320 de euro pentru o simplă apă.