Cum o sa-l cheme pe baietelul Ilincai Vandici! Prezentatoarea de la “Bravo, ai stil!” a primit o multime de idei! Vezi ce prenume ales!

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 13 iul 2017, 15:37

Ilinca Vandici, frumoasa prezentatoare a emisiunii ”Bravo, ai stil!”, a organizat de curand o petrecere „baby shower”, in cinstea baietelului ei, care urmeaza sa vina pe lume peste nici trei saptamani.

Cu aceasta ocazie, Ilinca Neacsu, fosta Vandici, a avut o idee inedita si a profitat de intalnirea cu prietenii pentru a-i provoca sa ii sugereze nume pentru bebelusul sau. Astfel, pe terasa restaurantului unde s-a tinut petrecerea „baby shower” a fost amplasat un panou, iar invitatii indemnati sa scrie un prenume preferat de baietel.

Eric, Filip, Andrei, Calin, Aces, Marc, Anton, Rares, Seghei, Ayan, Edan, Arthur, Petru, David, Eduard, au fost doar cateva dintre prenume trecute de invitati pe inimioarele de hartie aflate la panou.

Citeste continuarea pe wowbiz.ro!

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.