Cum se comporta iubitul Ilincai Vandici cu vedeta de cand a aflat ca va fi insarcinata si la ce test l-a supus prezentatoarea TV inainte de a-i da vestea cea mare!

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:25

Ilinca Vandici este una dintre cele mai fericite viitoare mamici din showbiz si nu se sfieste sa isi arate bucuria imensa pe care o simte de cand a aflat ca va fi mamica.

Prezentatoarea "Bravo, ai stil!" a dezvaluit pentru publicatia cancan.ro ca viitorul tatic nu mai stie cum sa o rasfete pe iubita lui, mai ales de cand este insarcinata: "Andrei este foarte fericit pentru ca-si dorea foarte tare un copil la fel ca si mine. E extrem de incantat. e foarte grijuliu cu mine, ma suna intr-una sa ma intrebe daca sunt bine, daca am mancat, daca bebelusul e bine.

E foarte, foarte grijuliu si atent cu mine si asta ma incanta foarte tare, pentru ca mai ales in momentele astea am nevoie de asta”

Ilinca a mai spus ca, intai a vrut sa il testeze pe Andrei inainte de a-i da vestea cea mare ca va fi tatic: ”Intr-o seara, la televizor, cu testul la spate, i-am pus niste intrebari de siguranta, a trecut testul si apoi i-am spus.

Daca e baiat, il va chema Ioan, ca pe tata, pentru ca vreau sa-i pastrez asa amintirea, iar daca va fi fetita Ioana, tot din acelasi considerent. Nu am greturi, nu am stari aiurea."

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Taguri: