Cum si-a comentat Cristina ELIMINAREA de la "Bravo, ai stil!" Fosta concurenta a facut aluzie la CERINTELE juratilor? Uite ce a zis!

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mai 2017, 11:08

Cristina a plecat din competitia "Bravo, ai stil!" cu parere de rau, lasand loc regretelor, insa, dupa cum a spus si ea, viata continua.

Iata ce a scris concurenta despre experienta "Bravo, ai stil!":

"Dragii mei, multumesc! Mesaje, comentarii, fan-page-uri, sustinere...ma simt coplesita si nu pot decat sa va multumesc!

Dupa cum am spus si in gala, nu voi defila niciodata in piese vestimentare cu care nu ma identific, fie ca mi se cere asta sau nu. Eu am ramas eu, cu o personalitate ce nu isi pierde din identitate, una curata, indiferent de orice si de oricine.

Da, promovez valori si ma bucur ca asta s-a vazut, ma bucur ca va inspir, ca va transmit emotie! Mi-o confirmati prin tot ce imi scrieti! Misiune indeplinita!:) Calatoria mea continua si credeti-ma, se desfasoara cu muuulte surprize!! Tineti aproape!!:) Va imbratisez",

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

Denisa Ungureanu

 

Taguri: