"Cureaua aia innodata la spate pare a fi o codita de iepure sau oaie, dar draga mea, ai o tinuta FOARTE FRUMOASA! Imi place geanta si coafura. E o tinuta care te FLATEAZA cu adevarat!" Iulia Albu, extrem de binevoitoare cu noua concurenta, Cristina! Mauri

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mai 2017, 10:56

Toata aparitia Cristinei a fost extrem de laudata de catre Iulia Albu cu mici amendamente in ce priveste unele detalii.

De la coafura, make-up si tinuta pana la atitudine, Cristina a impresionat-o pe Iulia Albu, mai putin cand a venit vorba de nodul de la curea. Desi nu i-a placut acest detaliu, juratul a trecut cu vederea si a avut numai cuvinte de lauda la adresa concurentei. Si Raluca Badulescu a fost intru totul de acord cu Iulia, insa ciucurii de la geanta nu au fost pe gustul ei, aducandu-i aminte de acei ciucuri cu care se jucau matele in pevestirile lui Creanga.

Cand a venit vorba de Maurice Munteanu, acesta a lasat sa se inteleaga ca printul cu ceasuri de pe fusta Cristinei nu este unul inspirat, insa tinuta este "destul de buna!"

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

 

Taguri: