Cureaua Silviei i-a intrigat pe juratii "Bravo, ai stil!" "Ma asteptam la altceva din partea ta, m-ai socat, sincer" Silvia nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor? Oare va fi propusa spre eliminare?

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 14:32

Silvia, in opinia Iuliei Albu a avut un moment si o tinuta banala in Gala "Bravo, ai stil!"

Concurenta s-a imbracat cu o rochie facuta de ea, inflorata, a incaltat niste papuci vintage si a purtat o curea pe care, la inceput, juratii nu au reusit sa o desluseasca sau mai exact nu au reusit sa isid ea seama ce aplicatii are pe ea. Cu toate acestea, Maurice Munteanu nu a fost deloc critic la adresa Silviei, din contra i-a spus ca tinuta a fost "frumusica si show-ul frumusel."

Cea care i-a disecat tinuta a fost Iulia Albu, dupa cum se astepta toata lumea. "Aveam cu totul alte asteptari, m-ai socat. Pur si simplu trebuie sa iti dai silinta mai mult. A fost un moment mai prost decat de obicei.Puteai sa fii foarte simpla, dar tu ai iesit banala."

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Taguri: