"Daca nu as fi vazut gaurica de la degete, poate mi-ar fi placut mai mult"/ "Momentul a fost cam fasait, ai omorat canapeaua cu talent, de data asta!" Juratii i-au reprosat Silviei ca nu si-a realizat momentul alaturi de sotul ei: "Mi-a zis ca nu vrea sa

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:36

Juratii au fost dezamagiti de momentul artistic al Silviei si i-au reprosat in primul rand faptul ca l-a realizat alaturi de sotul ei, Cosmin.

Silvia a fost depunctata pentru momentul artistic realizat si a primit note de 2 si 3 cu exceptia Ralucai Badulescu care a fost mai indulgenta si i-a dat un patru pentru tinuta si pentru faptul ca pantofii din picioarele concurentei i-au placut la nebunie. faptul ca aucis canapeaua, punandu-si un costum asemenantor acelor print-uri nu a determinat-o sa o depuncteze foarte mult pentru ca i-a placut. In schimb, Maurice Munteanu i-a spus clar ca momentul a fost slab si ca acei pantofi sunt demodati.

Iulia Albu a elucidat si misterul caramizilor din picioarele Silviei si a fost prima care a punctat ca tanara ar fi trebuit sa danseze alaturi de sotul ei, insa concurenta i-a spus ca partenerul ei de viata nu a dorit acest lucru nestiind sa danseze si nici nu a vrut sa apara la televizor.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

 

Taguri: