"Daca te-as fi vazut la o terasa in Herastrau in 1996, as fi zis ca tinuta este simpatica!" Beatrice, tinuta demodata in aceasta editie "Bravo, ai stil!"

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 15 nov 2017, 17:37

Maurice a subliniat faptul ca nu ii place nimic din tinuta lui Beatrice care a ramas fara cuvinte in timpul jurizarii.

"Daca te-as fi vazut la o terasa in Herastrau in 1996, as fi zis ca tinuta este simpatica ca e draguta, insa nici atunci nu ar fi fost miez. Dar, din pacate, stii ce se intampla?Tu nu ai reprodus o tinuta din anii '90 si nu ai adus-o in actualitate. Este pur si simplu passee tinuta.

"Lasand la o parte acest lucru si faptul ca jacheta nu are nicio legatura cu rucsacul, ca manusile nu au nicio legatura cu rucsacul, rochia este prea scurta cu bocancii astia, ca rochia nu poate fi purtata cu genul asta de jacheta...Beatrice,

este prea scurta. Nu imi place nimic cu nimic!"

Razvan a sustinut ca tinuta lui Beatrice este mult mai buna decat a Emilianei, insa si Iulia Albu a subliniat ca tinuta nu i-a iesit deloc. "Mie imi plac lucrurile demodate, ce sa-i faci!"

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.