"Daca tu crezi ca o sa trec peste cea mai urata geanta din lume asociata cu acea floare, Bianca, este ridicol"/"Frig nu inseamna sa arati ca un dulap cu patru usi! Nu stiu ce sa mai cred. Ori lucrezi cu stilist cand faci tinute bune, ori proaste cand esti

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 13 nov 2017, 17:05

Nici macar Iulia care intotdeauna gaseste un plus in tinuta Biancai, nu a apreciat nimic la styling-ul facut de concurenta.

Toti juratii au fost de parere ca tinuta Biancai este compusa din elemente foarte total  nepotrivite incepand de la caciula pe care Iulia o vede demodata si tampa pana la geanta cu floare pe care concurenta a vrut sa o asorteze cu cerceii, insa si acest gand a fost esuat deoarece niciodata, acea geanta nu se potriveste cu cerceii. Iar fusta este o adevarata plasa de prins gandaci in opinia Iuliei si nici puloverul nu este functional avand in vedere ca ii mareste umerii si mai mult Biancai.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.