Daniela, marturisire-soc: "Dupa editia de ieri, sincer, ma gandesc serios daca sunt potrivita pentru aceasta emisiune!" Iulia Albu, nemiloasa: "Stii ce ar fi raspuns o femeie cu stil? , mie imi place sa imi pun prazul in aceasta geanta!"

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 14:27

Daniela nu reuseste sa ii determine pe juratii "Bravo, ai stil!" sa ii acorde macar o steluta pentru tinutele pe care le prezinta in competitie.

Ea incearca sa afle raspunsul pentru a se corecta si pentru a gasi oarecum formula magica pentru ca, se pare, concurenta nu face altceva decat sa vina cu haine de brand pe care le prezinta, in opinia fashion editorilor. Ba mai mult, concurenta se intreaba serios daca este cazul sa mai continue competitia: "Vorbesc serios daca sunt potrivita pentru acest concurs. Eu nu sunt designer si nu stiu sa invetez peste noapte anumite lucruri.

Eu incerc sa combin niste haine."

Iulia Albu i-a si dat un pont pentru a reusi sa isi compuna o tinuta: "Exista internet, nu puteti copia, insa va puteti inspira. iar brandurile pe care le propui chiar nu ma intereseaza. Te duci la piata cu acea geanta? Ai fi putut sa mergi la piata si sa zici ca iti pui prazul in ea. Ar fi insemnat ca ai stil, insa nu ai!"

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Larisa Uță, despre cum a început povestea de iubire între ea și Alin Oprea. “De la prima întâlnire i-am mâncat toți banii.”

 

Taguri: