Danuta a dezvaluit cum a fost ceruta in casatorie de iubitul ei, insa Silvia a facut misto de ea in culise: "Ce putea fi mai previzibil de atat!" Cum au comentat juratii tinuta concurentei si vezi daca a luat vreo stea: "Rujul este ceva...!

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:42

Dupa ce Danuta a facut dezvaluiri in culise despre cum iubitul ei a cerut-o in casatorie, iar Silvia a ras de ea, bineitneles doar sa o tachineze, concurenta a venit in fata juratilor pentru a-i fi analizata tinuta.

Concurenta a luat o steluta din partea lui Maurice Munteanu si a Ralucai Badulescu, insa pe Iulia Albu nu a convins-o tinuta ei, spunand ca este prea simpla. Maurice, in schimb, a apreciat faptul ca jeans-ii ii vin foarte bine, insa cerceii si rujul nu sunt deloc potriviti in acest context. Raluca nu a a avut prea multe de comentat la tinuta Danutei decat ca uneori "less is more!" si intr-adevar e o tinuta simpla, dar de efect.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Taguri: