De ce a aparut asa Silvia, la „Bravo, ai stil!” Toata lumea s-a intrebat ce a patit! Dezvaluirea, in emisiunea de azi, de la 17.00, la Kanal D

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 30 mar 2017, 15:05

O prezenta pe care nu o poti trece cu vederea cu usurinta, Silvia starneste discutii pe platoul de la “Bravo, ai stil!” cand apare cu fata pictata.

Contracandidatele, juratii si prezentatoarea isi dau cu parerea despre look-ul Silviei, despre povestea pe care o va pune in scena, insa mare le este mirarea cand fata defileaza in fata juratilor si spulbera misterul.

“Stiu cine este! Este Silvia care poarta un pulover si o rochie ca sa o scoata din minti pe Iulia Albu!”, spune ironic Razvan Ciobanu, facand referire la atacurile verbale pe care le-au avut acestea in ultimele editii ale show-ului.

“Din cocos nu faci gaina, doar din Huidu gospodina”. Cu acest citat, titlul cartii pe care o include in povestea ei din aceasta editie, Silvia prelungeste curiozitatea celor din platou.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

Dezvaluirea si intreg momentul il puteti urmari in editia de astazi a show-ului “Bravo, ai stil!”, difuzat de la ora 17:00, la Kanal D!

 

Taguri: