Decizia pe care a luat-o Cristina Mihaela dupa infrangerea din finala “Bravo, ai stil”! Ce a facut a doua zi dupa concurs si cine a sustinut-o pana la capat Cristina Mihaela a pierdut finala “Bravo, ai stil” in lacrimi

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:21

Cu toate acestea, la doua zile distanta, si-a revenit si a luat o hotarare importanta in privinta viitorului ei.

Sambata seara, Cristina Mihaela a fost la un punct de a castiga titlul de “cea mai stilata femeie din Romania”! Frumoasa, eleganta si extrem de carismatica, tanara a impresionat in finala cu tinuta ei demna de un adevarat star, dar si prin atitudine, ceea ce a atras atentia specialistilor din lumea televiziunii.

In ciuda faptului ca nu a iesit invingatoare in ultimul act al competitiei “Bravo, ai stil”, Cristina a ramas o persoana optimista si sigura pe ea, asa cum a fost si in concurs! Mai mult, si-a dat seama si care sunt prioritatile sale in acest moment,

in special in privinta apropiatilor.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Larisa Uță, despre cum a început povestea de iubire între ea și Alin Oprea. “De la prima întâlnire i-am mâncat toți banii.”

“Mi-a parut rau ca am pierdut in finala, insa asta este viata.

Acum, ce a fost a fost, nu mai conteaza. Mi-au dat lacrimile in timpul emisiei, este adevarat, oricum, s-a vazut si pe micul ecran, insa am depasit momentul si voi merge mai departe. A doua zi dupa show, am iesit cu prietenii mei la masa, la un restaurant, si m-am relaxat in compania lor. A fost o dupa-amiaza frumoasa, in care am vorbit despre tot ce s-a intamplat in concurs si am primit suportul lor, la fel cum s-a intamplat si cu fanii mei din mediul virtual.
Oricum, in aceste clipe, chiar daca m-am luptat pentru titlu, asa cum era si firesc, pentru mine, conteaza, in primul rand, familia, iubitul meu si prietenii. Voi incerca sa uit lucrurile care m-au deranjat de-a lungul a catorva luni, sa vad partea plina a paharului, si, foarte important, nu voi renunta la ideea de a lucra in televiziune”, a declarat Cristina Mihaela. (sursa wowbiz.ro)

 

Taguri: