Deea Codrea este concurenta in sezonul 6 al show-ului de fashion si stil "Bravo, ai stil" de la KANAL D. Noul sezon le aduce fanilor o schimbare radicala: toate concurentele sunt celebritati!

Deea Codrea, blogger si influencer, care si-a construit de-a lungul timpului o comunitate solida in online si care, prin informatiile publicate pe retelele sociale, influenteaza deciziile a zeci de mii de fani. Concurenta “Bravo, ai stil! Celebrities” mizeaza in aceasta competitie de stil pe hotararea ferma prin care isi doreste sa-si implineasca visele.

Deea Codrea despre participarea la "Bravo, ai stil! Celebrities"

“Nimic nu e imposibil, orice vis poate deveni realitate! As putea spune ca sunt o persoana extrem de ambitioasa si ca imi doresc sa reusesc orice imi propun. Iar asta ar trebui sa fie suficient. Rezumand, imi propun sa ajung cat mai departe in aceasta competitie!”, spune Deea Codrea.

Fotografii cu Deea Codrea

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de DEEA CODREA (@deeacodrea) pe

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de DEEA CODREA (@deeacodrea) pe

 

Despre "Bravo, ai stil! Celebrities"

"Bravo, ai stil!" este cel mai urmarit format TV de fashion si stil din Romania şi a generat, de-a lungul celor cinci sezoane difuzate până acum, o adevarată emulaţie a bunului gust manifestat atât în combinaţii stilistice vestimentare, cât şi în stilul de viaţă al milioanelor de fani ai emisiunii. Emisiunea s-a impus ca un adevărat spectacol al formării şi al creativităţii şi a dezvoltat comunităţi în social media, neîncetând să surprindă şi să uimească, de la un sezon la celălalt.
Noul sezon, cu numarul sase, poarta numele de "Bravo, ai stil! Celebrities" si aduce pe micile ecrane o schimbare radicala: toate concurentele sunt vedete!

Catalin Botezatu, Raluca Badulescu si Maurice Munteanu, cei trei jurati “Bravo, ai stil! Celebrities”, dar si Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii de fashion de la Kanal D, sunt pregatiti pentru intalnirea cu concurentele care se vor duela stilistic, in noul sezon al cele mai iubite competitii de moda din Romania.

Cum sa o votezi pe Deea Codrea

Deea Codrea

Pentru a o vota pe Deea Codrea la "Bravo, ai stil!", trimite un SMS doar cu indicativul 3 la 1206!
Tarif 1.25 euro/sms TVA inclus (0,06 euro + 1,19 euro, inclusiv TVA) valabil în reţelele Vodafone, Orange PostPay, Telekom şi Digi Mobil. Şi 1.23 euro/sms TVA inclus (0,04 euro + 1,19 euro, inclusiv TVA) valabil pentru Orange PrePay.

Pentru mai multe detalii vă rugăm să consultaţi regulamentul Emisiunii pe www.kanald.ro. Prin transmiterea votului, telespectatorii declară în mod expres faptul că au citit, au înţeles şi sunt de acord cu prevederile Regulamentului Emisiunii.