Denisa a avut un moment artistic complex in Gala din punct de vedere coregrafic, al tinutei si al povestii, insa uite cat de mult s-a pregatit pentru asta! Ce dezvaluiri a facut concurenta care a ajuns favorita juratilor si a publicului, clasandu-se pe pr

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:45

Denisa a prezentat in Gala un moment complex din punct de vedere artistic, reusind sa se impuna clar in fata celorlalte concurente.

Junioara competitiei "Bravo, ai stil!" a muncit toata saptamana pentru numarul din Gala si a fost notata ca atare, numai cu note de cinci din partea juratilor, iar surpriza cea mare a venit la sfarsit cand clasamentul a aratat ca s-a detasat clar de celelalte colege cu un punctaj mare atat din partea juratilor cat si din partea publicului care a votat-o, in ciuda scandalului in care a fost implicata.

"Vreau sa va spun ceva.Lucrez intens la momentul din gala viitoare.Mi-am propus sa ma prezint cu un moment outstanding de Bolywood. Sper sa si reusesc. Nu uitaţi sa ma votaţi!❤️5️⃣", scria Denisa in urma cu cateva zile, inainte de Gala Bollywood.

 

Taguri: