Denisa a dat totul din casa si a dezvaluit cu ce se ocupa sora si familia ei: "Cei care au aruncat cu pietre sa faca calculul..."

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mai 2017, 10:39

Denisa nu a mai rezistat atacurilor venite din toate partile in ce priveste relatia stransa pe care o are cu sora ei si faptul ca aceasta o consiliaza din punct de vedere vestimentar si a rabufnit.

Concurenta "Bravo, ai stil!" s-a saturat sa tot auda ca este doar un umeras, ca altcineva ii gandeste tinutele sau ca sora ei o imbraca iar ea nu are nicio contributie sau si mai mult ca are doar haine de brand si nu accepta sa se imbrace de la magazine cu preturi mai mici. Odata cu Gala in care "primavara" a fost tematica principala, Denisa a scos la iveala un detaliu legat de unele haine pe care le poarta, inclusiv rochia cu care a fos tprezenta in editia respectiva: "Rochia am facut-o la atelierul de croitorie al familiei mele dintr-un material

modest dar potrivit si am acesorizat-o cu niste flori butaforice.Am folosit o pereche de sandale nude de la Uterque, o centura si accesoriu de palma de la TriaAlfa.

Confirm, sora mea este designer vestimentar si are 24 de ani.A pornit aceasta preocupare dupa ce a dat nastere unei fetite superbe.Cei ce au aruncat cu pietre sa faca calculul, asta apropos de fantasmagoriile si elucubratiile aruncate pana acum impotriva mea ca si participanta la Bravo ai Stil.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

Am lamurit-o si p-asta...sa vedem ce mai urmeaza!???

A post shared by Den? (@potecaru_denisa) on

 

Taguri: