Denisa a facut publica PRIMA POZA cu echipa ei de STILISTI! Uite cum arata cei care o sfatuiesc si cat de ADORABILI sunt: "Dream team#my crew!!!"

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mai 2017, 11:27

Denisa a facut o aroganta la adresa concurentelor care au tot spus pe parcursul emisiunii "Bravo, ai stil!" ca are o echipa de stilisti si a dezvaluit prima imagine cu cei sau cele care o inspira in alegerea tinutelor vestimentare.

Pentru ca a toata lumea astepta sa vada despre cine este vorba, Denisa s-a fotografiat alalturi de o parte din frumoasa ei familie si anume alaturi de sora ei, Raluca si fetita acesteia. Cele trei au iesit la o terasa, fiind o vreme numai buna de stat la soare si vorbit ca intre fete. Asadar, Denisa a vrut sa demonstreze inca o data ca stilistii despre care vorbeste toata lumea sunt parte din familia ei si nu a ezitat sa le faca cunostinta cu cele doua, mama si fiica la fel de stilate:"Am iesit la masa cu echipa de stilisti!", a

fost mesajul Denisei din dreptul pozei pe care a pus-o pe contul ei de socializare.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

A post shared by Den? (@potecaru_denisa) on

 

Taguri: