Denisa, capitan de echipa, in gala „Bravo, ai stil!”! Nu rata show-ul din aceasta seara, de la ora 22.00, la Kanal D

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 13 iul 2017, 15:55

Raluca Badulescu are numai cuvinte de lauda la adresa fetei, declarandu-se multumita de outfitul pe care l-a ales Denisa pentru aceasta Gala.

„Niciodata nu m-as fi asteptat(…) Denisa m-a cucerit! Nu o mai recunosteam, nu era cea care a intrat in aceasta competitie!”, spune juratul.

Si Iulia Albu se declara surprinsa intr-un mod placut de propunerea stilistica a Denisei: “Una peste alta, s-a descurcat foarte bine Denisa, desi nu aveam asteptari foarte mari de la ea”

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

Daca va primi Denisa calificative maxime din partea juratilor veti putea afla in Gala din aceasta seara a emisiunii “Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 22:00, la Kanal D!

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.