Denisa, CU TATUAJE si un accesoriu inspaimantator in BUZA: "Crezi ca daca ti-ai pus o jacheta cu tinte, ai o tinuta buna? Asta crezi tu si cu...Ai ales un machiaj care te URATESTE"

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mai 2017, 10:44

Denisa i-a cucerit pe toti juratii "Bravo, ai stil!" cu un look cu totul neobisnuit.

Imitand un artist tatuator, Denisa a imbracat o jacheta cu tinte, si-a coafat parul intocmai, accesoriile fiind punctul ei forte. Cu toate acestea, Iulia Albu, cand a vazut-o i-a spus: "Crezi ca daca ti-ai pus o jacheta cu tinte inseamna ca ai si o tinuta buna?" Denisa nu a intarziat sa ii raspunda si i-a spus ca da, considera ca are cea mai buna tinuta avand in vedere si restul accesoriilor, moment in care fashion editorul i-a spus ca intr-adevar are cea mai buna tinuta din concurs.

Se pare, insa, ca Razvan Ciobanu ar fi dorit ca tinuta Denisei sa fie dus mai departe deoarece ar fi vrut ca ea sa aiba mai multe tatuaje pe abdomen si sa se vada pe sub pantaloni.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

 

Taguri: