Denisa de la "Bravo, ai stil!", gest de milioane dupa cea de-a doua Gala! Ce a facut concurenta cu celebra rochie alba cu care a luat punctaj maxim din partea juratilor

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:38

Denisa a fost atat de fericita cand a reusit sa ia note maxime din partea tuturor juratilor cu tinuta si momentul din Gala ce a trecut incat a vrut sa faca fericita si o alta tanara.

Pentru ca rochia ei a fost extrem de apreciata de catre fanele care o urmaresc si o apreciaza in competitia "Bravo, ai stil!", Denisa s-a gandit sa ii faca o bucurie unei fete care si-o doreste foarte mult, insa nu inainte de a trimite o poza cu locatia unde ar vrea sa o poarte. Astfel, Denisa a ales fericita posesoare a rochiei si se va intalni personal cu ea pentru a i-o darui: "Castigatoarea rochiei ce am purtat o in gala se numeste Spiridon Georgiana.Am

primit o mutime de mesaje si propuneri deosebite de la voi,prietenii si sustinatorii mei dragi.Ma simt onorata de caldura mesajelor voastre si totodata va declar ca imi este foarte greu sa aleg doar pe una dintre voi.Rochia este doar una iar voi sunteti atatia...promit ca voi repeta gestul in cazul in care va vor mai placea si ale tinute ale mele pe care le voi purta in galele viitoare.

Revin cu detalii despre predarea rochiei si foto de la intalnirea de maine cu castigatoarea. Va pup si va iubesc!❤️ A voastră Denisa!?

 

Taguri: