Denisa, dezvaluiri despre TINUTA pe care a purtat-o in Gala. Dupa ce Raluca Badulescu i-a spus verde in fata ca e o editie care-i vine manusa, fiind vorba de CELEBRA BABIFICARE, concurenta da din casa despre fiecare piesa in parte special facuta pentru ea

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 20 iul 2017, 12:15

Denisa ii tine la curent pe fanii care o voteaza in numar mare si le promite tinute care mai de care mai interesante pentru saptamana ce urmeaza. Astfel, pentru Gala ce tocmai s-a inchiat, cea mai tanara concurenta, a purtat un costum made-to-measure si tinuta nu a fost atat de babificata in ciuda temei.

"Am purtat o tinuta made to measure construita in 2 zile.Destul de complicata tema, soacra mare la 18 ani.Am ales o zona conservatoare dar si destul de actuala.Un mix care n-a lasat loc de "chei franceze".??
Dorm foarte bine noaptea si ma odihnesc.Dimineata o iau de la capat cu o energie incredibila.Mi-am gasit locul, as participa in acest concurs la infinit.


Sunt "focusata" pe saptamana ce urmeaza.Am
pregatit tinute dragute si le voi prezenta cu stil si atitudine.Voi accesa zone diferite si voi reusi sa va surprind placut, asa cum v-am obisnuit.
Va multumesc pentru voturi si sustinere.Stiu ca faceti eforturi materiale considerabile si apreciez."

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.