Denisa jubileaza dupa MARELE MECI intre Marisa si Adela in care cele doua s-au acuzat si s-au certat ca la usa cortului! Uite ce spune despre SCANDALUL dintre ele:"Cum se "toarna" una pe cealalta, cum spun adevarul despre cine le imbraca si cine le face p

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 13 iul 2017, 16:01

Denisa nu poate decat sa culeaga laurii de pe urma scndalului iscat intre Marisa si Adela, lucru care o propulseaza in zona neutra fata de cele doua.

"Cum comentati dezvaluirile celor doua care au facut echipa pana de curand?????? Cum se "toarna" una pe cealalta, cum spun adevarul despre cine le imbraca si cine le face povestile.Pianista nu-si poate alege nici melodiile singura.DA, ma refer la cele doua care m-au "mozolit" 6 luni in aceasta emisiune si m-au acuzat de un act impardonabil....ca ma ajuta sora mea!
Acuzele pe care si le impart sunt cat se poate de reale.Stiu

foarte multe una despre alta pentru simplul fapt ca au "facut multe" impreuna.Sper ca vor continua sa se "expuna".Am spus mereu adevarul si mi-am asumat.Am primit multe critici ca o fac.Nu pot altfel, nu ma lasa constiinta.Vreau sa castig dar nu oricum!!!"

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.