Denisa, junioara de la "Bravo, ai stil!" care i-a cucerit pe jurati cu prezenta ei a facut dezvaluiri emotionante despre familia ei: "Am simtit nevoia sa impartasesc cu voi aceasta informatie legata de familia mea..." Uite un detaliu nestiut despre noua c

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:38

Chiar daca este cea mai mica dintre concurentele "Bravo, ai stil!", Denisa le face fata cu brio si aproape de fiecare data reuseste sa ii incante pe jurati cu versatilitatea stilului ei.

Recent, Denisa a simtit nevoia sa impartaseasca cu fanii ei cateva detalii legate de familia ei de care este foarte mandra: "Ma simt extraordinar in aceasta emisiune realizata de superprofesionisti,am un vibe pozitiv si trec cu mare usurinta peste putinele comentarii care privite cu ochii unei tinere de 18 ani ar putea parea putin rautacioase.

A photo posted by Den? (@potecaru_denisa) on

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

Noi suntem 7 frati. Sora mea cea mare are 24 de ani iar lista o inchide Timeea in varsta de 6 ani. Suntem toti cumva la inceput de viata,avem niste parinti care ne cresc frumos si ne indruma inca pasii.

Am simtit nevoia sa impartasesc cu voi aceasta informatie legata de familia mea,aceasta bucurie de care eu am parte,sa fii sora a 6 frati poate suna complicat dar in cazul nostru este o binecuvantare!Raluca,Robert,Catalin,Dorian,Ovidiu,Timeea,mama si tata,va iubesc enorm!!! A voastră Denisa."

 

Taguri: