Denisa, luata peste picior de Maurice Munteanu cand a vazut-o defiland cu o plasa plina cu banane: "E un styling sontac-sontac": "Cred ca fac icter!" Crezi ca a exagerat? Avem aici fotografii cu tinuta Denisei

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 30 mai 2017, 11:14

Denisa si-a asortat la tinuta doua accesorii retro, o geanta din plasa si un ceas electronic in stilul anilor '90.

"Nu imi place sa vad ceas purtat la rochie, dar avand in vedere ca ai avut si aceasta plasa cu banane, nu ma deranjeaza. Imi plac foarte mult bananele", a marturisit Iulia Albu.

"Daca ma intrebi pe mine, se putea si mai bine...", a fost parerea Ralucai Badulescu despre tinuta Denisei, dupa ce i-a criticat sireturile de culori diferite.

Cel mai sarcastic a fost Maurice Munteanu, cel care i-a criticat accesorizarea. "Ai introdus intr-o tinuta care imi place mult doua elemente care erau cool acum vreo 15 ani, respectiv acelasi Electronic pe care, daca-l mai vad, cred ca fac icter si aceasta sacosa hipstera in perioada web-ului", a spus Maurice.

In ciuda criticilor, Denisa a reusit sa obtina o steluta. Iata cine i-a dat voturile pozitive:

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

 

Taguri: