Denisa, mustrata de Razvan Ciobanu: “Mi se pare ca te consideri un pic deasupra noastra, a juratilor" Care a fost raspunsul concurentei aflati azi, la "Bravo, ai stil!", de la 16.30, la Kanal D

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 20 iul 2017, 13:14

In editia de astazi a emisiunii “Bravo, ai stil!”, mezina concursului a intrat in “vizorul” juratului Razvan Ciobanu, dupa ce zilele trecute, Denisa a facut un gest care l-a deranjat pe celebrul designer.

Tanara concurenta ajunsa in fata juratilor pentru a primi calificativele outfit-ului ales, a fost surprinsa cand Razvan Ciobanu si-a rugat colegii sa ii permita sa poarte o discutie, “intre patru ochi”, cu aceasta:

“Denisa, de ceva timp, mi se pare ca te consideri un pic deasupra noastra, a juratilor! Ma refer la momentul petrecut saptamana aceasta, cand eu ti-am luat steaua, argumentandu-ti de ce am facut asta.

Tu te-ai inchinat usor pretioasa! (…) Aceeasi mimica o ai acum, in timp ce vorbeste Iulia (Albu, juratul <Bravo, ai stil!>- n.r.). Poti sa ai o atitudine aroganta fara sa spui cuvinte urate!”, i-a spus Razvan Denisei.

Cum a reactionat Denisa, in urma “discutiei” avute cu Razvan Ciobanu si ce sfat i-a dat celebrul designer concurentei, aflati in editia de astazi a emisiunii “Bravo, ai stil!”, difuzata de la ora 16:30, la Kanal D!

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.