Denisa nu a mai rezistat si a izbucnit! E incredibil ce mesaj le-a transmis rivalelor sale, a fost mai directa ca niciodata si a spus lucrurilor pe nume

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 13 iul 2017, 14:50

Denisa, mezina competitiei "Bravo, ai stil!" a avut un parcurs foarte bun in acest sezon.

Cu toate acestea ea simte presiunea competitiei si nu ezita sa iasa la atac ori de care ori are ocazia. Chiar ieri concurenta a postat pe contul ei de Instagram un mesaj acid la adresa rivalelor sale:

"Am 18 ani.Da, doar atat.N-am facut decat lucruri corecte si m-am pregatit pentru decent.Asa imi place, nu mi-a impus nimeni, asa am simtit dintotdeauna.In fata unor asemenea evidente nu avem mult de comentat.Ma

refer la "Madame Dubai" si la "Circul Globus", ambele foarte "experimentate" in fel si fel.???

Costinesti 92? Eu zic Straulesti sau Ciurel 91..!?

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

Va multumesc pentru sustinere si voturi, n-am nici o emotie...suntem multi si stam grupati, bunul simt, stilul curat si complex vor triumfa!!!✌", a scris ea.

Voi la cine credeti ca se refera?

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.