Denisa pierde respectul juratilor? Raluca Badulescu a dat cartile pe fata, fara menajamente: "Ai adus babificarea in concurs, s-a imprastiat ca o epidemie!"

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 13 iul 2017, 15:32

Denisa a prezentat in editia de astazi o tinuta simpla, corecta.

Cu toate acestea a fost criticata de jurati, care i-au reprosat ca ceea ce a facut este prea putin.

"Tinuta este in zona ta. imi place cum ai accesorizat rochia cu acesti pantofi. Perlele sunt prea albe, asta nu imi place. Imi place cum ti-ai facut parul, dar nu este suficient, Denisa!", a spus Iulia Albu.

Raluca Badulescu a dat cartile pe fata fara menajamente.

"Ai adus babificarea in concurs, s-a imprastiat ca o epidemie. Astazi ai o tinuta foarte potrivita pentru o tanara de varsta ta. Vreau insa, incepand de maine, sa ne apucam de altceva! Se apropie finala! Ne invartim in aceeasi zona. Mai vreau si altceva! Trebuie sa mai iesi putin din zona ta".

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

Iata ce parere a avut Maurice si ce calificative a primit Denisa:

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.