Denisa si-a enervat colegele cu atitudinea aroganta pe care a afisat-o! Adela si Marisa nu au mai suportat si au desfiintat-o: "Toata tara stie ca tu nu iti compui singura tinutele! Esti un copil batran!" Uite ce parere au avut juratii despre ea si ce not

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 30 mar 2017, 15:49

In aceasta Gala "Bravo, ai stil!" Denisa a avut o tinuta ciudata, care a starnit controverse in randul juratilor si a colegelor ei de competitie.

"Imi place tinuta ta dar sunt convins ca nu tu ai compus-o. Esti persiflanta, ce incerci sa te crezi? Denisa, tu la 18 ani este imposibil sa iti faci aceasta tinuta singura! Probabil toata tara stie faptul ca tu nu iti compui singura tinutele! Cred ca acesta este un pseudonim al tau: Esti un copil batran!", i-a spus Marisa.

"Am observat ca sunt in mintea Denisei in permanenta uitandu-ma la mesajele pe care le posteaza pe site-urile de socializare.

Denisa a postat un mesaj in care isi amintea de acea voce care i-a spus in gala, odata, ca viata este nedreapta. Iar eu ma bucur sa vad ca ea a retinut acest lucru si ca tine cont de el. Cat despre tinuta, ma bucur ca te-am inspirat cu peruca, am avut si eu una rosie. fata ta este foarte inerta, indiferent de tematica aleasa", a spus Adela.

"Adevarul e ca nu a mai purtat nimeni peruca pana la tine!", i-a replicat Denisa.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

Acesta a fost doar inceputul conflictului intre cele doua! Iata ce replici au mai urmat si ce parere au avut juratii despre momentul si tinuta Denisei:

 

Taguri: