Desi are doar 20 de ani, o posibila candidata la „Bravo, ai stil!” le "nimiceste” pe vechile concurente! Ce le raspunde tanara si cum a venit imbracata aflati azi, de la 16.30, la Kanal D

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mai 2017, 11:43

In editia de astazi a show-ului “Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 16:30, la Kanal D, noi concurente isi fac aparitia pe platou, pretendente la titlul de Cea mai stilata femeie din Romania.

Bianca este o tanara de 20 de ani din Galati care uimeste juratii cu atitudinea ei. Vizibil emotionata, fata tine piept cu brio “atacurilor” verbale ale vechilor concurente. Bianca este felicitata de Raluca Badulescu pentru modul in care raspunde criticilor venite din partea fetelor.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Ce mesaj a lăsat nora Larisei Uță, în urma declarațiilor făcute de aceasta? „Aflând plângând că logodnicul meu și viitoarea mea cumnată sunt dați în judecată de propriul tată.”

“Permite-mi sa te felicit! Ai pasit pentru prima oara in acest platou. In mod vizibil ai emotii pentru ca te-am vazut cum iti tremurau picioarele, dar ai tinut piept concurentelor intr-un mod extraordinar”, spune Raluca Badulescu.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.