Detalii secrete despre nunta prezentatoarei celui mai tare show de stil din Romania! Vedeta "Bravo, ai stil!" a fost data de gol de o buna prietena

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:26

Ilinca Vandici, conform spuselor unei prietene apropiate, ar urma sa aiba nunta mai repede decat se asteptau multe persoane, adica pana in aceasta primavara.

"Ilinca, la ce corp frumos are, o să aibă cea mai frumoasă rochie din lume. O să fie doar o cununie civilă la primărie, unde copilul o să fie pe numele tatălui.(...) O să fie curând, pe frig, până în martie cred. Pentru rochia de mireasă o să se gândească cine o să o facă. El se simte foarte bine, e fericit pentru că-şi dorea foarte mult un copil.

Chiar e un viitor tată foarte responsabil.(...)

Ilinca Vandici se simte foarte bine. Ilinca e mai tânără decât pare, are un corp viguros, care îi permite. Botezul şi nunta.... ar fi frumos, şi i-am spus şi ei", a declarat Camelia Enciu. (sursa cancan.ro)

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

 

Taguri: