DEZVALUIRILE inedite ale sotului Alinei, fosta concurenta de la "Bravo, ai stil!" despre cum a cerut-o de sotie. Barbatul a trecut prin adevarate aventuri. Ai crede ca momentul a fost de un romantism incurabil, insa uite ce s-a intamplat de fapt si care a

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mai 2017, 10:44

Alin, sotul fostei concurente de la "Bravo, ai stil!" este intr-adevar un barbat norocos. Are alaturi o femeie puternica si frumoasa si o fetita superba.

Cum fiecare om are cateva momente marcante in viata, iar unul din ele este cererea in casatorie, Alin nu putea face exceptie si a povestit pe blogul sotie sale zilecustil.ro cum a i-a pus marea intrebare si cum a reactionat sotia lui. Desi multi se asteptau la un moment romantic, exact ca in filme, iata ca cei doi soti au avu parte de un moment mult mai atipic:

"Vine seara. Ma sui in masina, ajung la ea la birou, coboara din birou, se suie in masina si ii propun sa mergem un pic in parc. Totul mergea perfect. Doamnele de pe forum ar fi fost tare mandre de mine. Pe drumul spre parc am ascultat un playlist facut de ele cu niste piese de un romantism la limita diabetului, dar na… trebuiau facute sacrificii.

Numarand secundele de ziceai ca sunt Rolex, cu inelul pregatit, ajung la parc, opresc masina, cobor eu, coboara ea, se suie ea inapoi, ma sui si eu inapoi.

Incercam sa inteleg ce se intampla.

– Iubi hai sa mergem ca e prea frig… nu mai am chef de parc…

Stop cardiac! Pe buze imi statea sa ii zic: Bai femeie!! Trebuie sa te cer de nevasta! Beau palinca singur in casa de 2 zile! Caut inelul de o luna! Mi-am amanetat sufletul sa il achit! Treci in parc sa te cer odata!
Dar… am tacut si am rugat-o sa facem macar cativa pasi, poate se incalzeste.

Nu aveai cu cine sa vorbesti. Avea deja centura pusa si incalzirea la maxim. Nu mai aveam nicio sansa. Trebuia sa actionez atunci, acolo, in masina, in fata parcului.
Bag mana in buzunar, desfac usor cutiuta si il indrept sprea ea fara alte adaugiri:

– Vrei sa fii sotia mea?

Scosesem porumbelul pe gura. Nu mai aveam cum sa dau inapoi. Urma reactia ei. Urma sa fie inmarmurita, sa inceapa sa planga de fericire, sa sara pe mine urland DA DA DA!

Hmmm… doar ca nu a fost chiar asa…
S-a uitat la mine, s-a uitat la inel, mi-a intins mana pentru a ii pune inelul si a zis cel mai banal si simplu „DA” pe care l-am auzit vreodata.


Ati vazut cand va terorizeaza la Mc Donald’s, KFC, baiatul de la casa cu intrebari gen Cola, Fanta, Sprite? Meniu mare? Sos la cartofi? si vrei doar sa scapi? Eu eram baiatul de la casa si ea vroia sos la cartofi. Asa a raspuns. Fara lacrimi, fara nimic. Un DA mai sec decat tot desertul Sahara. Cred ca era mai ok daca o ceream prin SMS?. Hei! Dar macar a acceptat.

Ulterior, mi-a explicat ca in clipele alea pe ea nu o interesa decat sa porneasca mai repede incalzirea in scaune si nu se putea concentra. Era sigura ca o sa ne casatorim si restul erau doar detalii?."

 

Taguri: