Dialog in contradictoriu intre Iulia Albu si Andra pe tema SANILOR concurentei:"Nu e ca si cand te-ai nascut asa!"/ "Sanii mei nu sunt pusi, mi-am facut micsorare!" Raluca Badulescu i-a spus concurentei ca a facut o mare greseala! Razvan Ciobanu, iritat d

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mai 2017, 11:24

Andra a venit in fata juratilor cu o tinuta pe care Iulia Albu o considera repetitiva si in plus, a facut aluzie si la bustul concurentei.

"Nu m-am legat de bust, dar tu, daca ai acest complex si simti nevoia sa il verbalizezi...desi nu este ca si cand te-ai nascut asa. Nu mi se pare ca a fost o intepatura, dar nu vreau ca in aceasta emisiune sa mai existe victime, a spus transant Iulia Albu. Insa, Andra a venit imediat cu un argument care i-a inchis gura fashion editorului si anume ca, intr-adevar, a avut un complex si si-a micsorat sanii, nu si i-a marit.

Cand a auzit asta, Iulia Albu a felictiat-o pe concurenta si i-a zis ca nu ar trebui sa se simta complexata. Cat despre tinuta, fashion editorul a mentionat faptul ca este una pe care a mai repetat-o si nu ii place, motiv de disputa intre ea si designerul razvn Ciobanu.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

 

Taguri: